Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
 - Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida CETIS Resursbank / Om webbplatsen

 

 

 -  

Om webbplatsen

Vi på CETIS hoppas att du som besökare till CETIS Resursbank ska vara nöjd vad det gäller information, navigering och funktion.

Tillgänglighetsredogörelse

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda vår webbplats och våra inspirationsmaterial. Här finns information om de kända tillgänglighetsproblem som finns och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Är webbplatsen tillgänglig?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information om innehåll i nyhetsbrev eller pdf:er från CETIS kan du kontakta oss. Vi kommer att försöka hjälpa till och åtgärda problemen och se till att du får digital service du har rätt till i den mån det är möjligt.

Skicka e-post till info(at)cetis.liu.se

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Otillgängliga delar beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Det innehåll som beskrivs nedan är för närvarande på ett eller annat sätt inte helt tillgängligt i förenlighet med lagkraven.

PDF-filer i våra inspirationsmaterial:

 • 200 timmar Teknik:
  Detta är tunga dokument kring fem olika varianter med förslag på undervisningsområden för hela grundskolan. Syftet med dessa är att lärare ska kunna ladda ner och skriva ut dem. Dokumenten innehåller tabeller, färgkodningar och text.
 • Teknik i förskolan:
  Detta är ett tungt dokument på 17 sidor med syfte att lärare ska kunna ladda ner den och skriva ut. Här finns text, tabeller och illustrationer.
 • Från ved till www:
  Tre olika arbetsområden för högstadiet, med text, bilder och fakta. Syftet med dessa dokument är att lärare ska kunna ladda ner och skriva ut dem.
 • Teknik tillsammans:
  Detta är tunga dokument på cirka 60 sidor per område. Syftet är att lärare ska kunna ladda ner och skriva ut dem. Det finns åtta arbetsområden i pdf:format med text, tabeller och flera olika typer av illustrationer.
 • Globala målen:
  Ett tungt dokument på knappt 60 sidor med text, tabeller och illustrationer. Syftet är att lärare ska kunna ladda ner och skriva ut.
 • Lyftis:
  Flera dokument i word- och pdf:format med text, tabeller och illustrationer. Syftet är att lärare ska kunna ladda ner och skriva ut för att fylla i egna anteckningar.

Ge dina synpunkter

Christina Wallnér, christina.wallner@nowait.se
tar tacksamt emot synpunkter gällande webbplatsen.

Att skriva ut sidor

På varje sida finns en länk "Skriv ut" längst ned till höger. Klicka på den för att få en utskrift. Observera att utskrift via denna ikon eller via webbläsarens utskriftsfunktion ger bara utskrift av själva textinnehållet inklusive vänstra delen av sidfoten.

Kakor (Cookies)

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Denna webbplats använder inga kakor.

Snabbkommandon

Hur du använder snabbkommandon beror på vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.

Följande snabbkommandon (snabbtangenter, accesskeys) används på denna webbplats:

S - Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet
0 – Om webbplatsen - tillgänglighetsinformation
1 - Startsida
4 - Sök
7 – Kontakt

I Windows ska du vanligen hålla ned Alt-tangenten och samtidigt trycka den önskade siffran/bokstaven.

Standarder

Webbplatsen följer standarder uppsatta av W3C:
W3C:s webbplats
Länkar till externa webbplatser och inbäddat material från externa webbplatser kan dock medföra felmeddelanden vid testning av webbsidorna för W3C-standard.

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -