Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - 
Till CETIS startsida - 
 - Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Sök på CETIS webbplats - kortkommando Alt + 4Sök  - 
Startsida CETIS Resursbank / Nyhetsbrevsarkiv

CETIS nyhetsbrev Teknikundervisning i skolan nr 4 2021

 

 -  

CETIS nyhetsbrev -
Teknikundervisning i skolan nr 4, november 2021

I årets sista Teknikundervisning i skolan kan du läsa om bland annat ett samarbete mellan en gymnasieskola och KTH, spår efter industriell verksamhet, Teknikåttans förändringar, en forskare berättar om sitt forskningsområde och en lärare tipsar om undervisning kring sängens historia. Som vanligt delar Claes Klasander med sig av aktuella tankar i ledaren och boktipsen hittar du på sista sidan. Trevlig läsning!

Länk till hela nyhetsbrevet:
Teknikundervisning i skolan nr 4 - november 2021 (11 MB, pdf)

Teknikundervisning i skolan med blädderfunktion

Du som vill läsa Teknikundervisning i skolan med blädderfunktion kan göra det här:
Teknikundervisning i skolan nr 4, 2021 - Issuu Blädderfunktion

 


Allmän information om nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Teknikundervisning i skolan utkommer med fyra nummer per år. Vi skickar det via e-post till landets samtliga grundskolor, kommunala utbildningsförvaltningar, gymnasieskolor med teknikprogram, landets lärarutbildningar och till enskilda prenumeranter.

Nyhetsbrevet, Teknikundervisning i skolan, är ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte med artiklar, tips och idéer om teknik, teknikundervisning och undervisningsmaterial. Här finner du också information om kurser och konferenser.

För att kunna fungera som forum för idé- och erfarenhetsutbyte är vi beroende av bidrag från våra läsare. Har du något som du tror skulle vara lämpligt för nyhetsbrevet - ett eget material eller tips om något du tycker vi borde ta upp - tveka inte, ta kontakt med oss!

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -